Prípadová štúdia: Spoločnosť G&P pomáha výrobcom OEM v automobilovom priemysle urýchliť program výroby EV

Výzva

Keďže vláda uložila výrobcom automobilov náročné ciele, aby do roku 2035 zabezpečili, že všetky nové automobily budú mať nulové emisie, jeden výrobca začal rozsiahly program na zintenzívnenie vývoja, výroby prototypov a prípadnej výroby vlastných batérií, elektrických pohonných jednotiek a vozidiel.

Keďže program bol v plnom prúde, výrobca OEM zistil, že chce zrýchliť tempo vývoja nových technológií.

Hoci OEM vyškolil a zamestnal vlastných interných zamestnancov pre tento program, využil všetky svoje zdroje a potreboval externú pomoc pri hľadaní ďalších, vhodne kvalifikovaných zdrojov, ktoré si program vyžadoval.

Riešenie

V snahe vyriešiť problém s kvalifikáciou a zdrojmi sa výrobca OEM rozhodol osloviť externého partnera, ktorý by mu dodal ďalších kvalifikovaných technikov, a poveril projektom spoločnosť G&P.

Pôvodným zadaním spoločnosti G&P bolo dodať malý tím kvalifikovaných technikov, ktorí by v ideálnom prípade už mali skúsenosti s prácou na elektrických vozidlách (EV). Po ďalších diskusiách a posúdení budúceho harmonogramu programu sa však požiadavka výrazne rozšírila o technickú podporu a nakoniec sa opäť zdvojnásobila.

Na dosiahnutie rýchleho zrýchlenia programu spoločnosť G&P vytvorila a realizovala plán, ktorý by do programu zaviedol ďalší tím kvalifikovaných montérov.

Okrem toho, že technici mali potrebnú kvalifikáciu, zručnosti a skúsenosti, spoločnosť G&P tiež zabezpečila, aby mali správne správanie pre OEM, aby sa im darilo, aby prinášali ďalšiu pridanú hodnotu a aby bola väčšia pravdepodobnosť, že v tíme zostanú dlhodobejšie.

Výsledky

Zásah spoločnosti G&P umožnil výrobcovi OEM splniť plán programu vývoja elektrických vozidiel. Dodatočne kvalifikovaní technici nielenže poskytli ďalšie zdroje potrebné na dosiahnutie ich časových ambícií, ale boli uznávaní a pracovali ako plne integrovaní členovia tímu, ktorí proaktívne identifikovali potenciálne problémy spolu s návrhmi a zlepšeniami procesov na riešenie problémov.

Keďže tím spoločnosti G&P sa v krátkom čase rozrástol z 20 na viac ako 200 ľudí denne, spoločnosť G&P zaviedla vlastných vedúcich skupín, ktorí pomáhali dohliadať na aspekty programu a tiež poskytovali ďalšiu dôveru, istotu a podporu pre OEM. Supervízori spoločnosti G&P dokonca zastupovali na stretnutiach vlastné supervízne tímy OEM, keď sa nemohli zúčastňovať na stretnutiach.

Technici spoločnosti G&P sú neoddeliteľnou súčasťou OEM, čo odráža flexibilitu, rozsah služieb a záväzok spoločnosti poskytovať služby. Tím, ktorý pracuje na spoločnom cieli, pôsobí ako jeden harmonický, dynamický celok, ktorý sa navzájom podporuje, aby pomohol dodať čo najlepšie vozidlá, vďaka čomu je prechod OEM na čistú nulu oveľa dosiahnuteľnejší.

 

Svojim partnerom po celom svete poskytujeme služby akosti od roku 1994.

Dodávatelia Výrobcovia pôvodného zariadenia

Kontaktujte nás

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

G&P Quality Management s.r.o. Karpatská 8, 81105 Bratislava, Slovakia

    +420 487 520 786          +420 487 521 411